tisdag, december 25

10 böcker!

Ja, god jul, god jul!
I går var det ju julafton och jag fick inte mindre än 10 böcker! Jaa herrigu!


Parasit som är av Scott Westerfeld ville jag verkligen ha, jag har redan börjat läsa den och den är verkligen grymt bra! Utbudet av Scott Westerfeld böcker där jag bor är inte särskillt stort, skolbibioteket hade inga böcker av honom och det stora biblioteket hade bara ett fåtal och de flesta var inte ens inne när jag kollade, några fanns på biblioteken på landet och bokbussen men jag hinner alldrig kolla bokbussen plus att jag inte vill åka till landet för att låna böcker... Cinder är en bok som väl egentligen tilltalar mig sådär men eftersom att alla andra bokbloggare som har läst den tycker att den är bra så bestämde jag mig för att den visst verkar bra och att jag vill ha den!


Revolt är ju den sista delen av Hungerspelen och den har jag verkligen väntat på att läsa! Sen fick jag också The Hungergames på engelska av min bror som bor i Skottland, gud vad glad jag blir att jag nu kan läsa historien som Suznne Collins skrev den egentligen!


Ja, som alla som följer mig bokblogg vet så är jag ju en Vampire Academy fantast! Så nu har jag fått den sista boken (fast jag måste läsa den näst sista först...) Sen önskade jag mig också Vampire Academy: The Ultimate Guide som jag har läst typ kapitel 1 i hehe den är på engelska och jag är jätteglad för jag förstår ju nästan allt och det betyder att jag kommer klara att läsa hela VA serien på engelska! Ja jag fick ju också såklart den första Vampire Academy på engelska också! Taaack mamma och pappa!


Ni kanske inte visste att jag gillade Justin men det gör jag! Har redan läst nästan halva hehe...


Ja jag fick lyckligtvis Skriv Om Och Om Igen som jag än sålänge bara har bläddrat igenom lite snabbt (och med snabbt så menar jag några timmar) gud jag gillar den redan! 
Jag läser - alltså finns jag är en skrivdagbok där man sa skriva in vad man har läst, vill läsa, böcker man skulle vilja ta med sig till en öde ö, böcker man önskar att man har skrivit själv, böcker som är bra, böcker som inte är bra och sådant! Det är små roliga citat om böcker och om att läsa, kommer lägga ut de här efter hand! Kommer dock inte börja skriva i den förräns efter nyår av okänd anledning haha.

3 kommentarer:

 1. Tänkte köpa en läsdagbok men undrar om du skulle kunna ta lite bilder på den och visa hur den ser ut innuti och liknande. Hade varit uppskattat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, inte just nu dock men det kommer kanske upp i morgon!

   Radera
 2. Vilka härliga bokklappar du fått! :)

  SvaraRadera