söndag, november 11

Jag har misslyckats...

Ja, jag är så himla ledsen men nu är det så att jag har misslyckats med mitt mål att läsa ut Halvblod under helgen! Dock har jag en bra förklaring!
Jo både igår och idag har jag haft fullt upp, kalas igår och dop idag, har faktiskt inte hunnit läsa mycket alls och har varit ganska trött i huvudet också så jag tror inte jag hade fattat om jag hade läst mer än vad jag har gjort...
 Har ca 90 sidor kvar så det tar inte så lång tid att läsa ut... Har kanske läst 60-70 sidor i helgen och då har jag alltså fått stressa och skynda mig... Strunt samma, ni kommer snart få en ny recension!

Sen vill jag också tipsa om Adlibris julkampanj som jag fick reda på tack vare Lisa.
Jag själv önskar jag mig och ger bort många böcker i julklapp och jag har skrivit upp på min dator att kolla om böckerna jag önskar mig eller ska ge bort finns med i Adlibris julkampanj eftersom att böckerna är billigare än den i den lokala bokaffären och för att det alltid är fri frakt hos Adlibris.

Önskar ni som läser bloggen er några böcker i julklapp?
I så fall vilka? 
Kommentera vettja! 

2 kommentarer:

 1. Jaha, nehe ingen kommentar då får väl jag berätta vad jag önskar mig då!

  1. Yttersta offret (sista delen i Vampire Academy) av Reachell Mead.
  2. Vampire Academy (första boken på engelska, jag kommer läsa de igen på engelska för att jag älaskar dem och de engelska kommer jag alltås recensera!) av Reachell Mead.
  4. Fallen ängel av Becca Fitzpatrick.
  5. Blink blink med stjärnan och önska bort önska nytt av Ingrid Olsson.
  6. Krossad (andra delen i Matchad trioglin) av Ally Condie.

  SvaraRadera
 2. Richeller Mead menade jag ju! Haha...

  SvaraRadera